Fuck yeah

Cola nummer 2 satt som pitten i brevlådan, mina damer och herrar. Om gudarna nu är goda och jag lär mig knyta en slips innan 25-årsdagen kanske detta bara var en påminnelse om att man inte bara ska sitta på lilla stjärten när man befinner sig på jobbet.  


Alltså blä...

Sitter på kontoret och känner mig allmänt olustig. Det slog till på en sekund, från att må helt som vanligt till yrsel, darrningar, lite frossa och smått illamående, plus att jag känner mig helt utmattad.
Traskade ner till automaten och köpte mig en cola och hällde i mig, där försvann i alla fall illamåendet. Yrseln är dock kvar. Som sagt, allmänt olustigt.
Jag hoppas att detta bara är ett tecken på någon form av kemisk obalans, eller att månen dansar jenka, för jag har verkligen ingen lust att bli liggande sjuk i något otrevligt.

Ska nog gå ned och köpa mig en cola till, det var ganska gott.

Gårdagen i bilder

Dåså, då vart det gjort till slut. :) Blev gaddad på Heavenly Ink i Åkersberga, helt bra!


Heavenly Ink's Yngve in action. Vad ni än tror har jag inte skitit ner mig. Även om det faktiskt ser så ut.


Eftersom jag är en sån jävla hårding blev jag tatuerad med mitt eget blod. Gaddkladd skulle man kunna säga.


Ett jävla tjusigt slutresultat om jag får säga det själv!

Nej

Det blir inget naket här. Det är helt enkelt inte den sortens sida.


Dags till slut

Var iväg och fick en tid bokad för tatuering till slut. Hade sån där ruskig medvind som man nästan inte får ha och fick en tid redan nästa vecka som någon avbokat tidigare på dagen. Så efter mycket om och men och många års funderande så blir jag äntligen gaddad, en sån här:


... ska jag inte ha. Istället blir det ett tempelherrekors på höger arm. Återkommer med mer om det efter att det är utfört.


Det är någonting...

Någonting med extremt berusade människor fascinerar mig oerhört. Vet inte om det beror på att jag själv aldrig riktigt hamnar i samma tillstånd, brukar lessna ganska långt innan det händer. Nu är det väl kanske inte ur ett hälsoperspektiv särdeles eftersträvansvärt att dricka sig sådär totalt jävla asplakat, men kom inte och säg att ni inte någonstans blir imponerade av det här:



Det kan inte vara mycket som bekymrar en om man klarar av att sova sådär.

Egentligen igår

Detta kan, om man så vill, betraktas som gårdagens inlägg. Eller så kan man, om man anser att detta sätt att läsa är för komplicerat, bara läsa som vanligt. Det är upp till er. Det räknade ni inte med va? Att ställas inför ett sådant tvetydigt val en fredag i mars. Ha!

Tankarna från gårdagen kretsade kring företeelser och framför allt varelser jag känner mer eller mindre förakt inför.
Överlägset överst på denna lista står korkade människor. Jag syftar här alltså inte på människor som har t. ex. ett förståndshandikapp, en bokstavssjukdom eller liknande. De ämnniskorna är sjuka och inte dumma.
Nej, jag talar om de här vardags- (och för den delen i ännu större utsträckning helg-) stupida människorna som aldrig någonsin tänker efter, som i grund och botten känner till vad för konsekvenser deras handlingar kan få men ger blanka fan i det. Jag hatar även att behöva upprepa mig när jag förklarar någonting. Undantaget ifall människan i fråga inte hör vad jag säger. Jag syftar på när folk helt enkelt inte lyssnar, avbryter mig mitt i meningar för att prata om något helt annat eller ställa dumma frågor. Dumma såtillvida att jag en halv minut tidigare sagt svaret, vilket de hade uppfattat om de hade lyssnat till vad jag sa!

Vidare följer mitt mer och mer växande förakt mot hundar. Varför? Hundar äter avföring. Vad värre är, de äter andras avföring. Detta sorgliga faktum är ingenting annat än... vidrigt. Jag kan på rak arm bara komma på en annan varelse som gör detta, och det är de människor vi i folkmun kallar koprofager. Alltså totalt sjuka människor. You do the math.
Hundar rullar sig i ruttna kadaver. Det är inte på något sätt bättre än att äta avföring.
Slutligen är deras absolut största intresse i livet att stoppa nosen i någon annans rövhål.
Jag vet inte vad ni har för åsikt, men personligen kan jag inte annat än förakta dessa beteenden, hur söta de än kan vara i övrigt.


Vet inte riktigt varför, men någonting i den här bilden får mig att garva röven av mig!

humor



Det här är extremt bra humor.

retards

Människor idag är antingen förbannat onda, eller så är de helt enkelt resultatet av en alldeles för långt gången inavel.
Läste om det där med den 9-åriga flickan som blivit våldtagen av sin styvfar och blivit gravid med honom. Efter att flickan gjort abort så blir hon samt alla inblandade i aborten uteslutna ur kyrkan. För att abort inte är tillåtet inom katoliscismen. Det är fräscht. Det är alltså i sig en gudi behaglig gärning att våldföra sig på en 9-åring och göra henne gravid, men gud nåde den som inte skördar frukten av det sedan.
Så vad försvarade de honom med då? Var flickan möjligtvis berusad? Vad hade hon på sig? Kan hon ha sänt ut signaler om att hon var med på det men sedan ändrat sig under samlaget?
Det är kanske bara jag som har en grinig dag, men jag undrar ju seriöst om inte människor som utsätter barn för liknande saker rätt och slätt har förbrukat sin rätt att leva.
Det som gjorde mig ännu mer förbannad var idioten från den svenska katolska kyrkan som kommenterade händelsen och menade att kyrkan (citat ur minnet) "gjorde helt rätt i att utesluta alla som var inblandade i aborten".
Detta är alltså en kvinna. Uppenbarligen en totalt jävla efterbliven sådan. Solidaritet, kyss mig i scharren.
Vi kan alltså konstatera att alltför många människor är hopplösa retards.
Som tur är finns såklart hjälp att få.


jamen vad FAN?!

Hade egentligen tänkt rapportera ganska uttömmande gällande det mesta av dagens abnormiteter. Det hela får dock, på grund av total utmattning, sammanfattas med konstaterandet att fruntimmer är spritt språngande galna. Basta.



"Det är hormonerna! HORMONERNA SA JAG!!"



onsdagspucko

Ibland räcker hjärnan inte hela vägen fram. Som nyss när jag skulle diska ur en stekpanna. Köket var överbelamrat med disk (att säga att jag är pedantisk är på det hela taget.... lögn), och jag hade helt enkelt bara ingen hand över att öppna diskmedelsflaskan med. Inga problem, tänkte jag. Och öppnade med munnen. Ni vet det där halvtorkade gucket som brukar ansamlas just kring öppningen på dylika flaskor? Det smakar inte tårta. Det vet jag nu.
Nåväl, jag kan nog lugnt utgå ifrån att jag fri från smuts och fettrester i käften.

Har slötittat på Oprah WInfrey senaste halvtimmen. DAgens program kretsade kring småungar med "talanger". Hopplöst. Okej, några av dem var duktiga, en och annan var helt briljant. Men mitt omedelbara irritationsobjekt var en elvaårig grabb vars talang tydligen var att... tala. Tala inför publik i det här fallet. Häftigt, trodde jag. Det var det inte. Grabben stod i fem minuter och malde på med en visserligen klar och tydlig, men ack så irriterande röst om hur hans generation med hjälp av generationerna före hans skulle kunna förändra världen precis hur du vill. Fint ämne, visst, men framfört på detta sätt blev det jobbigt efter en halv minut. Och publiken var naturligtvis hänförd. Amerikaner är alldeles för lätta att imponera på. Stick en morot i röven på en enögd bulldog och de kallar det en sensation. Kan hunden samtidigt stå på en rullbräda i rörelse, om än aldrig så långsam sådan, är succén ett faktum och jycken kallas ett guds mirakel.

Dags att åka iväg och besöka gymmet igen. Har sackat efter rätt mycket senaste tiden av diverse anledningar. Men nu är det hög tid att komma på banan igen. En sund själ i en sund kropp. För att inte tala om hur vacker man blir när man ser efter sin kropp!


Så detta är vad Tommy och Annika gör nuförtiden!

En räcertax

Så, då är vi alltså här; en ny blogg. Återstår att se om vi håller den vid liv. Vad tror ni? Kommentera.

Jag tror jag värper. En penna dök upp från absolut ingenstans idag. Det faktum att det skedde under ett toalettbesök styrker bara min teori ytterligare.

Har långt gångna planer att emigrera till Surabaya eller liknande. Kanske Danmark. Om det är varmt där. Vad som helst för att slippa frysa mer om fötterna. Vill ni följa med? Skriv snällt i kommentarerna så får ni kanske åka med.
 Snö suger. Och Jordbro.

Det är 30 grader i Rio de Janerio. Här är det som bekant inte det.
Kan inte den jävla golfströmmen vända snart?


Tittade ut genom fönstret idag. Det skulle jag inte gjort. Sverige i mars är värdelöst.
Tittade ut genom fönstret i förmiddags. Sverige suger på vintern. Det kan inte sägas för ofta.

RSS 2.0