Tillbaka på kontoret

Skiftledarkväll ikväll. Vilket i praktiken fortfarande innebär att jag inte gör ett skit. Förutom att det den här gången till och med är uttalat från högre ort att jag inte behöver göra ett skit. Julafton imorrn ese, vem fan bryr sig om plock ikväll.

Under de månader som gått sedan sist har inte mycket förändrats, jag är fortfarande rakad, har fortfarande 43-44 i skor och känner samma förakt mot kvällspressen som jag gjorde i juli.

Årets första julklapp kom i morse. Det var en gubbe från förvaltningen som upplyste mig om att mitt badrum är på god väg mot vattenskador och måste totalrenoveras. Gott nytt år. En lustig detalj kring detta var att han även upplyste mig om att allt i mitt badrum inte bara var originaldelar, utan även att toalettstolen är av en modell som var utgående redan 1958 då huset byggdes. 1960 var modellen definitivt ute ur sortimentet.

Som sagt, imorgon julafton och jag är helt klart taggad. Vi är tyvärr en man kort i år, käre far firar på sitt håll denna julafton, vilket skall kompenseras på annandagen.

Med dryga 4 timmar av nedarslande i en defekt arbetsfotölj säger jag peace out tills vidare med reservation för eventuella återbesök under kvällens gång.

RSS 2.0