Foten i hålet

Det är det som förgyllt min dag mest hittills. Ett hål i kontorsväggen som vätter ut mot loftgången. I det hålet kan man stoppa in foten. Så det har jag gjort. Uppskattningsvis omkring åtta gånger än så länge. Misstänker att det kommer bli fler.

Har precis läst Fattigbloggen. Men det är ingenting jag planerar att utveckla mig kring just nu. Dels för att det skulle ta för mycket plats, och alla blogg-gurus hävdar ju att man ska skriva lätta och luftiga texter. Dels blir jag bara arg när jag tänker på vad som står i nämnda blogg. Och idag vill jag inte vara arg.

Fredagskrämporna har inte låtit vänta på sig ikväll. Minst tre grabbar här har blivit hastigt sjuka och blivit tvungna att åka hem. Måste vara något i väggarna. Betong är inte helt ofarligt. I alla fall inte om man äter det. Vilket jag är smått övertygad om att vissa här faktiskt gör.

Imorgon lutar det åt uteservering. Om det visar sig att vädret så tillåter. Det blir i så fall mitt första uteserveringsbesök i år. Något sent, det medges, men jag har helt enkelt inte fått möjlighet tidigare. Hur som haver skulle det kännas som en bra start på semestern.

Läste att Carolina Gynning blivit polisanmäld. Och polisanmält. Och så är hon i Italien. Det är verkligen sjukt synd om Carolina Gynning.
Blondinbella har varit på Harry Potter-premiär. Hennes snubbe är tydligen i Ö-vik. Sjukt synd om Blondinbella också.
De hävdar att de funnit svaret på mysteriet med "kloak-ufot". Personligen tror jag att de i själva verket bara hittat Bingo Remér som fått en snedfylla.

Dagens riktiga höjdare är den polska kvinna som stämmer ett egyptiskt hotell eftersom hon hävdar att hennes 13-åriga dotter blivit gravid i hotellets pool. Hon hävdar bestämt att flickan inte umgåtts med traktens lokala pojkar. Vad beträffar de övriga turisterna varav gissningsvis hälften bör ha varit av manligt kön uttalar hon sig inte. Människan är katolik. Henne ÄR det verkligen synd om.

En timme och fyrtio minuter kvar till semester.



Kommentarer
Postat av: jenny

vi kanske är kusiner eller nåt för jag heter

bajsugglan.(Eller så är det jag som är kloak-ufot du skriver om.)

Jag tyckte det stod att Harry Potter varit i Övik eller i den egyptiska hotellpoolen, det hade varit sköj!om det var han som var far till barnet...

2009-07-10 @ 22:57:05
URL: http://bajsugglan.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0